Sistemul National
  Electronic
  de Plată Online

 

Plata online

 

Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar. 
Acesta va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare

 

Procesatorul de plăţi electronice a luat toate măsurile pentru a asigura securitatea tranzacţiilor cu card prin internet. Datele de card pe care le completaţi şi trimiteţi prin internet sunt criptate prin protocolul SSL. Transferul datelor de card este strict între dvs. şi procesator; nici Agenţia pentru Agenda Digitală a României, nici instituţiile beneficiare nu solicită şi nu stochează aceste informaţii.

Autorizarea plăţilor se face prin procesatori externi. 

Ghişeul.ro nu preia, nu prelucrează si nu stochează în nici un fel date referitoare la cardurile bancare. Aceste date sunt introduse de utilizator direct şi exclusiv în sistemele procesatorilor prin interfeţele acestora, în termenii şi condiţiile proprii ale acestora.

Vă informăm că Agenţia pentru Agenda Digitală a României în calitate de operator Ghişeul.ro nu solicită informaţii privind plăţile şi cardurile utilizatorilor, precum nici date de acces în sistem. Aceste date nu vor fi solicitate prin e-mail, telefonic sau prin alte mijloace de către operatorul sistemului Ghişeul.ro.

Plata cu autentificare

Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de către instituția publică la care sunteţi arondat, dacă instituţia este înregistrată în Ghişeul.ro şi activă pentru Plată cu autentificare.
 

Plata fara autentificare

Pentru secțiunea Plată fară autentificare nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Pentru această variantă de plată nu sunt disponibile consultarea în timp real a obligațiilor de plată și istoricul tranzacțiilor, astfel putând fi plătite doar taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Intrebari frecvente